Wednesday, 23 October 2013

Shiseido MaskShiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.Black Mask berkesan utk :
- Membuang blackhead & whitehead
- menanggalkan sel kulit mati
- mencerahkan kulit
- anti aging
- kecilkan liang pori
-kecutkan jerawat perlahan2
- Melembutkan kulit
- utk smua jenis kulit
** Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.Cara Penggunaan:1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3) Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir.)4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering. Tarik perlahan-lahan.6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Harga:
1-10pcs= RM0.90/pc
11-20pcs=RM0.80/pc
20-30pcs=RM0.70/pc
50pc=RM40 include postage*postage RM6 sm/RM9ss
PM/Whatsapp 0142352301

No comments:

Post a Comment